31 Ağustos 2007 Cuma

Mor Renk

Çok küçük yaşlardan beri mor renge olan düşkünlüğümü ailem ve arkadaşlarımın çoğu bilirler. O kadar ki düşkünlüğüm bu yaşlara kadar devam etti ve hatta firma ismimize de ilham verdi. Ofisimi her gören öncelikle renklerin iyi seçilmiş olduğunu ve genel havanın olumlu enerji verdiğini söyleme ihtiyacı duyuyor.
İşin sırrı meğer "mor renk" teymiş :) Benim iç güdüsel olarak peşinden koştuğum bu renk, insanı mutlu yapan tek renkmiş. Okuduğum bir yazıya göre: Kırmızı insanı aktif yapar, mavi dinlendirirmiş. Kırmızı ve mavinin karışımı olan mor ise insan ruhunu dengeye kavuşturur ve mutluluk hormonunu kışkırtırmış. İşte heryerde aradığımız mutluluğun sırrı...:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tebrikler bnde mor duskunuyum cevrem bnı hep baska renkmı yok dıye elestırırdı ama yorumlar harıka kıyafet ve evdekı çiçeklerim ble mor renkte tesekurler bnde mutlu oldum bu bılgılerden sonra

Ozan Özen dedi ki...

Merhaba sayın gelecekteki meslektaşım bloğunuzda bakınırken kendi adıma birçok yeni şey öğrenme imkanım oldu,öncelikle blog çalışmalrından dolayı tebrik ve teşekkür ederim:)
bakmak isterseniz ve bir sakıncası yoksa buda benim yeni açmış olduğum bloğum
http://zadodesign.blogspot.com
umarım beğenirsiniz
Ozan ÖZEN