13 Şubat 2012 Pazartesi

YENİ MALZEMELER, YENİ DOKULAR


Taşmarket tarafından üç boyutlu işleme teknikleri kullanılarak üretilen Arton Stone serisi ürünler, doğal taşa yeni bir derinlik katıyorSanatsal bir bakış açısıyla ve özenle tasarlanan ArtOnStone serisi ürünleri, doğal taş işleme teknikleri ile birleşerek eşsiz mimarlık ürünlerine dönüşüyor. 
Ardışık uyumlu desenlere sahip olan ArtOnStone serisi, standart yapıda ürünlere ve proje taleplerine uygun olarak değişik renk ve dokularda tasarlanabilen ürünlere sahip. ArtOnStone serisi, iç ve dış mekânlarda, zeminde ve cephede kullanım için ideal.Cephe ve zemin plak taşları 30x60, 60x60,  60x120 cm standart ürün ölçülerinde, bordürler ise 2x9x60, 2x14x60 cm boyutlarında veya proje ölçülerine özel üretilebiliyor.








Dekoratif, modern ve doğal görünümlü, saten dokulu, çimento esaslı yüzey kaplama sistemleri olan Pandomo duvar ve zemin uygulama ürünleri, üstün nitelikli karakteristiği ile 2002 Almanya Domotex Yapı Fuarı’nda “Yüksek Kaliteli Mimari Ürünler” dalında“Yenilikçi ve Yaratıcı Dekoratif Yüzey Kaplaması Ödülü”nü kazandı.Ev, ofis, kafe, restoran, kültür merkezi, mağaza ve benzeri mekanlarda; yaratıcılık ve estetiğin öne çıkarıldığı prestijli projelerde Pandomo ürünleri sınırsız tasarım imkanı sunuyor. Kişiye ve zevke özel renk seçenekleri, gölge, çizgi ve benzer değiştirici etkiler zemini ve duvarları canlandırarak mekanı güzelleştiriyor ve her mekana kendine has benzersiz bir hava veriyor. Pandomo, eski ve bilinen yüzey kaplamalarından tamamen farklı ve yeni yapısıyla, içinde sonsuzluk hissi barındırıyor. Panomo ürünleri, ek yeri olmadan uygulanarak kullanıcılarının mükemmel saflıkta zeminler oluşturmasına olanak tanıyor.PANDOMO® Floor, stil, eşsiz olma ve dayanıklılık konularında en yüksek beklentileri dahi yerine getiriyor. Dikişsiz ve derzsiz zemin alanları, bir yandan cömert diğer yandan da çok rafine tarzda seçkin bir hava yaratıyor. Çimento bazlı ve modern endüstriyel görünüm, sadece kamuya açık alanlarda değil, gittikçe artarak evlerde de asil ve net bir ortam sunuyor.




Dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Design ID'nin yeni koleksiyonu 'Fashion Studio', farklı renkleri ve zengin desen çeşitleri yaşam alanlarını görsel bir şölene dönüştürüyor. 
Günümüz yaşantısının modern zevklerine göre tasarlanmış 'Fashion Studio' koleksiyonu modayı duvarlarına taşımak isteyenler için ideal. Modern, klasik ve retro gibi farklı konseptlere uygun birçok seçeneği içerisinde barındıran 'Fashion Studio' zengin renk ve desen kompozisyonları ile yaşam alanlarınıza dinamizm ve enerji katıyor. 
Heyecan verici ve yepyeni mekanlar elde etmek isteyenler için Türkiye'ye özel olarak oluşturulan koleksiyonda, taş ve ahşap doku efektlerini taşıyan desenler başta olmak üzere, pop art motiflerinden, mevsimlerin renklerini yansıtan ağaç desenlerine kadar birçok desen mevcut. 
Güneş ışığına dayanıklı ve silinebilme özelliğine sahip 'Fashion Studio' evlerden kafe ve restoranlara, otellerden dinamik işyerlerine kadar tüm yaşam alanları için uygun seçeneklere sahip.    


Hiç yorum yok: