2 Şubat 2012 Perşembe

LAVANDA BUTİK OTEL

Bu soğuk ve karlı havada eğer İstanbul' da yaşıyorsanız haftasonu tatili için gidebileceğiniz bir butik otel önermek istiyorum.Lavanda Butik Otel. Şile yolu üzerinde, Ulupelit köyünde bulunan bu mekan gerek Akdeniz mutfağından oluşan menüsü, gerek odaların dekorasyonu, gerekse büyük bahçesi ve içinde bulunduğu doğayla size huzurlu ve kaliteli bir tatil vadediyor.
İçinde bir de spa merkezi de olan mekan, hem kış hem de yaz kaçamakları için ideal bir ortam sunuyor. Odaları Manolya, Sığla, Erguvan, Ardıç, Servi, Ladin, Sedir, Meşe ve Kayın olarak isimlendirmişler. Fransız Country stilinde düzenlenmiş odalarda her detay incelikle düşünülmüş.Başucu kitabınız, dantel örtüler, taze çiçekler..

Kaldığımız "Sedir" oda

Aynı zamanda dostlarımız olan bir aileye ait bu işletmeye ilk olarak yaklaşık 1 sene önce gittik ve  kısa tatilde spasından, havuzundan ve yemeklerinden fazlasıyla memnun kaldık. Fiyatlar ise bu kalite ve hizmetin karşılığında makul diyebileceğimiz düzeyde. 

Lobi bölümü


Otelin keyfini çıkarmanın yanında yakında bulunan doğa sporları kulübünde de hiking, trekking, Atv, paintball aktivitelerine de katılabilirsiniz. Biz ormanda bisikletle gezmeyi tercih etmiştik. Ama yolun engebeli olması ve uzun süre bisiklete binmemiş olmamdan dolayı benim için bir hayli zorlu bir deneyim olmuştu.





Hiç yorum yok: